Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is in 2019 aan de VJAA toegevoegd. Deze commissie bestaat uit enthousiaste VJAA leden die de verschillende activiteiten van de VJAA (mede) organiseren. Gedacht kan worden aan lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het bestuur.

De activiteitencommissie bestaat doorgaans uit 5 leden. Op dit moment bestaat de activiteitencommissie uit Iris Omlo (Kennedy Van der Laan), Roos Jonkmans (DingemansVanderKind), Anna Görgün (Vestius Advocaten), Anne Arts (Van Poppel Croonen Van Dijk) en Annemijn Westerduin (Pels Rijcken).

Leden van de activiteitencommissie

Annemijn Westerduin

Sinds 2018 werkt Annemijn op de sectie arbeids- en ambtenarenrecht bij Pels Rijcken. Zij houdt zich voornamelijk bezig met civiel arbeidsrecht en adviseert en procedeert onder andere over ontslagzaken, de WNT, werkgeversaansprakelijkheid en medezeggenschapskwesties.

Anne Arts

Vanaf mei 2016 werkt Anne bij Van Poppel Croonen Advocaten. Het werkterrein van Anne omvat diverse arbeidsrechtelijke zaken zoals individueel en collectief ontslagrecht, reorganisaties, overgang van ondernemingen, concurrentie/relatiebedingen.

Anna Görgün

Anna werkt sinds 2015 bij Vestius. Zij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en adviseert met name werkgevers. Haar praktijk richt zich vooral op reorganisaties in (internationaal) concernverband, complexe medezeggenschapstrajecten en individuele ontslagdossiers.

Roos Jonkmans

Roos werkt sinds 2016 als advocaat bij DingemansVanderKind. Roos houdt zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht.

Iris Omlo

Iris werkt als advocaat bij Kennedy Van der Laan. Iris houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht. Onder andere door haar detachering bij een Amerikaans bedrijf heeft zij ook in-house ervaring en werkt zij regelmatig met diverse advocatenkantoren over de hele wereld.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.