Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is in 2019 aan de VJAA toegevoegd. Deze commissie bestaat uit enthousiaste VJAA leden die de verschillende activiteiten van de VJAA (mede) organiseren. Gedacht kan worden aan lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement. Er is sprake van een nauwe samenwerking met het bestuur.

De activiteitencommissie bestaat doorgaans uit 5 leden. Op dit moment bestaat de activiteitencommissie uit de volgende personen.

Leden van de activiteitencommissie

Margot Hoving

Activiteitencommissie

Margot is begin 2020 gestart bij Bird & Bird als advocaat arbeidsrecht. Eind 2022 heeft ze de internationale arbeidsrechtpraktijk verruild voor een arbeidsrecht boutique kantoor in de hoofstad: Workx Advocaten. Vanaf 2022 is Margot onderdeel van de activiteitencommissie waarin zij zich naast de organisatie van activiteiten bezighoudt met het werven van nieuwe leden. 

Eline van Hagen

Activiteitencommissie

Eline werkt sinds begin 2020 binnen de arbeidsrechtpraktijk van Ten Holter Noordam advocaten in Rotterdam.

Sanne Dolstra

Activiteitencommissie

Sanne is sinds februari 2021 als advocaat arbeidsrecht werkzaam bij Boels Zanders Advocaten te Maastricht.

Hosna Korishi

Activiteitencommissie

Hosna is sinds medio 2019 advocaat en sinds maart 2022 is zij werkzaam binnen de arbeidsrechtspraktijk van Loyens & Loeff te Amsterdam.

Annemijn Westerduin

Activiteitencommissie

Sinds 2018 werkt Annemijn op de sectie arbeids- en ambtenarenrecht bij Pels Rijcken. Zij houdt zich voornamelijk bezig met civiel arbeidsrecht en adviseert en procedeert onder andere over ontslagzaken, de WNT, werkgeversaansprakelijkheid en medezeggenschapskwesties.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.