Bestuur

Het bestuur van de VJAA houdt zich bezig met het dagelijks bestuur van de vereniging. Het bestuur heeft in ieder geval een keer per maand overleg.

Het bestuur bestaat momenteel uit vier bestuursleden: een Voorzitter (Kim Hakvoort), een Secretaris (Jeannet van Vleuten), een Penningmeester (Ruud Schepers) en een Bestuurslid Externe Betrekkingen (Jill Reijnen). De bestuursleden worden door de algemene ledenvergadering benoemd en bekleden deze functie in principe voor ten hoogste drie jaren.

Leden van het bestuur

Vrouw met een witte achtergrond en bruine handrailing

Kim Hakvoort

Voorzitter

Kim is Voorzitter van de VJAA. Zij is advocaat bij DingemansVanderKind. Daarnaast is zij lid van de Raad van Advies voor de Rechtspraktijk van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Radboud Universiteit Nijmegen, en annotator voor de AR updates.

Jeannet van Vleuten

Secretaris

Jeannet is sinds eind 2018 benoemd in de functie van Secretaris. Zij werkt als advocaat arbeidsrecht bij HVG Law in Rotterdam. Daar is zij ook actief binnen de VJAA Lokaal.

Ruud Schepers

Penningmeester

Ruud Schepers is eind oktober 2018 benoemd als Penningmeester. Hij is werkzaam als advocaat arbeidsrecht bij Kennedy Van der Laan in Amsterdam. Ruud publiceert regelmatig in vaktijdschriften en is gastdocent Arbeidsrecht aan de Hogeschool Windesheim.

Vrouw met een wit shirt met een bakstenen achtergrond

Jill Reijnen

Bestuurslid Externe Betrekkingen

Jill werd in 2017 benoemd als Secretaris. Inmiddels is zij sinds eind 2018 benoemd in de (nieuwe) bestuursfunctie van Bestuurslid Externe Betrekkingen. Jill is werkzaam als advocaat Employment & Incentives bij Linklaters in Amsterdam.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert lezingen en themamiddagen waarbij verschillende sprekers hun visie op het arbeidsrecht geven. De lezingen worden gegeven door bevlogen sprekers op het hoogste niveau. Het zijn stuk voor stuk inspirerende lezingen.