Bestuur

Het bestuur van de VJAA houdt zich bezig met het dagelijks bestuur van de VJAA. Het bestuur heeft in ieder geval een keer per maand overleg. De bestuursleden worden benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV). De termijn van het bestuurschap is in principe 3 jaar. Een bestuursfunctie is onbezoldigd.

Het bestuur bestaat momenteel uit vijf bestuursleden: een Voorzitter (Jeannet van Vleuten), een Secretaris (Michelle Kind), een Bestuurslid Externe Betrekkingen (Joost Verlaan), een Bestuurslid Interne Betrekkingen (Manon van den Brand) en een Penningmeester (Ruud Schepers).

Leden van het bestuur

Jeannet van Vleuten

Voorzitter

Jeannet is sinds eind 2018 onderdeel van het VJAA bestuur. Eerst in de functie van Secretaris. Eind 2020 is Jeannet benoemd in de functie van Voorzitter. Zij is voorzitter van het bestuur en is het boegbeeld van de VJAA. Jeannet werkt als advocaat arbeidsrecht bij HVG Law in Rotterdam.

Ruud Schepers

Penningmeester

Ruud is eind oktober 2018 benoemd als Penningmeester. Vanuit die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de financiƫn van de vereniging. Ook werkt hij nauw samen met de kascommissie. Ruud is werkzaam als advocaat bij Kennedy Van der Laan in Amsterdam.

Joost Verlaan

Bestuurslid Externe Betrekkingen

Joost is eind 2020 benoemd in de functie van Bestuurslid Externe Betrekkingen. Hij focust zich op de activiteitencommissie en de samenwerkingsverbanden met andere verenigingen en sponsoren. Joost is sinds 2015 advocaat en werkt bij Bronsgeest Deur Advocaten.

Michelle Kind

Secretaris

Michelle is eind 2020 benoemd in de functie van Secretaris. Vanuit die hoedanigheid zal zij het aanspreekpunt vormen voor alle VJAA leden. Michelle werkt sinds 2018 als advocaat bij DingemansVanderKind. Zij houdt zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht.

Manon van den Brand

Bestuurslid Interne Betrekkingen

Manon is eind 2020 benoemd in de functie van Bestuurslid Interne Betrekkingen. Vanuit deze functie zal Manon zich richten op de VJAA Lokaal en het aanbieden van intervisie. Manon is sinds 2018 werkzaam als advocaat bij AMS Advocaten.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.