School of Life talk: 'Geluk in je werk'

De VJAA staat bekend om het organiseren van juridisch-inhoudelijke lezingen. Tegelijkertijd merken wij dat er behoefte is aan meer. De afgelopen jaren hebben wij daarom ingezet op het organiseren van themamiddagen, een VJAA diner, het opzetten en uitbreiden van de VJAA Lokaal en het professionaliseren van onze eigen (interne) organisatie. Gelet op de positieve reacties en de deelname is dit een groot succes gebleken.

School of Life talk: ‘Geluk in je werk’

Toch willen wij je nóg meer bieden. Eerder hebben wij dan ook aangekondigd dat we minimaal één keer per jaar een out-of-the-box event willen organiseren. Om te prikkelen, uit te dagen en/of te reflecteren, buiten de gebaande paden. Op 23 januari 2020 trappen wij daarom af met een School of Life talk over geluk in je werk. Want wij verwachten veel van ons werk: een goed inkomen, leuke collega’s, interessante zaken, aardige cliënten en zingeving. Maar is het wel reëel om de lat zo hoog te leggen? Tijdens de talk zal vanuit verschillende (filosofische) perspectieven gereflecteerd worden op ons werk, zodat je nieuwe inzichten en vernieuwde energie krijgt. En je zal – samen met andere leden – ook aan de slag gaan. Kortom, mis deze primeur niet!

Aanmelden

23 jan 2020 16:30 - 18:00

Vestius Advocaten

Herengracht 584, 1017 CJ Amsterdam

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.