9 september 2021 - Themamiddag OvO + ALV

Op 9 september 2021 vindt van 13:30 – 17.00 uur een themamiddag plaats over overgang van onderneming. Tijdens de themamiddag zullen uiteenlopende onderwerpen aan de orde komen. Te denken valt aan het onderscheid tussen arbeids- en kapitaalintensieve ondernemingen en toerekening van de werknemer na overgang van onderneming. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor eigen inbreng. Om van de themamiddag een daverend succes te maken, hebben we diverse topsprekers bereid gevonden om tijdens de themamiddag te komen spreken: Max Keulaerds (BarentsKrans), Joost Schunselaar en Angela Ruijter (Holla) en Leonard Verburg (Radboud Universiteit).

De themamiddag zal fysiek én online plaatsvinden. Na afloop is er voor de offlinebezoekers een borrel in de Winkel van Sinkel. De liefhebbers kunnen daarna aansluiten voor het VJAA diner in Utrecht om (eindelijk) weer eens met elkaar bij te praten! Hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De locatie voor het diner volgt nog.

De themamiddag wordt georganiseerd met inachtneming van de COVID-19 richtlijnen. Dit bekent ook dat we een beperkt aantal deelnemers kunnen accommoderen bij zowel de themamiddag als het diner. Er geldt een ‘first come, first serve’ uitgangspunt, met het verzoek om je tijdig af te melden als je toch verhinderd blijkt te zijn. Is er geen plek meer bij de Winkel van Sinkel? Dan ben je uiteraard wel online van harte welkom!

Meld je dus snel aan! Vergeet bij je aanmelding niet te vermelden of je fysiek of online deelneemt aan de themamiddag en of je bij het diner aanwezig bent!

Algemene ledenvergadering (ALV)

Tijdens de themamiddag vindt een korte ALV plaats, waarin het bestuursjaar 2020 wordt besproken. Daarnaast stelt het bestuur voor Jeannet van Vleuten en Ruud Schepers te herbenoemen als bestuursleden. De agenda en de stukken zullen voorafgaand aan de ALV nog separaat worden toegestuurd en zullen op locatie ook beschikbaar zijn.

Aanmelden

  • Wil je de themamiddag fysiek of online bijwonen?
  • Ben je ook aanwezig bij het VJAA diner?

9 sep 2021 13:30 - 17:00

Winkel van Sinkel en online

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.