Webinar reorganisaties + ALV

Op donderdag 15 oktober 2020 vindt een webinar plaats met als onderwerp reorganisaties. Want hoewel het coronavirus (vooralsnog) onder controle lijkt te zijn, staat de coronacrisis op het moment van uitbarsten. Gedurende de themamiddag zullen uiteenlopende onderwerpen aan de orde komen. Te denken valt bijvoorbeeld aan de Wet Melding Collectief Ontslag (WMCO), de cao ontslagcommissie en de toetsing en werkwijze door UWV. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen.

Het inhoudelijke programma vindt van 18:30 – 20:30 uur plaats. Aansluitend zal een Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden worden.

Aanmelden kan via deze link.

Tijdens het webinar zullen er diverse topsprekers, vanuit diverse invalshoeken, spreken over het thema. De volgende sprekers zijn aanwezig:

– Marian van Eck (Liber Dock) zal spreken over reorganisaties in het algemeen en de WMCO in het bijzonder;
– Albert Meeuwissen (De Unie) gaat ons vertellen over hoe een WMCO melding bij de vakbonden wordt opgepakt;
– Alfons Kouwenhoven en Marieke van der Werf (UWV) zullen uitleg geven over de werkwijze van UWV en de toetsing van een aantal specifieke onderwerpen uit de UWV uitvoeringsregels;
– Anita van Empel (ABN Amro) zal haar ervaringen delen met de cao-ontslagcommissie bij ABN Amro.

Het webinar zal onder de bezielende leiding staan van onze eigen (aftredend) voorzitter, Kim Hakvoort.

Vrouw met witte achtergrond en bruine handrailing

15 okt 2020 18:30 - 20:30

Webinar

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.