Intervisie

Met ingang van 1 maart 2020 zijn de nieuwe kwaliteitstoetsen ingevoerd. Dit houdt in dat alle advocaten vanaf die datum verplicht zijn minimaal acht uur per jaar deel te nemen aan een vorm van gestructureerde feedback. Intervisie is een van die mogelijkheden. Vanaf 1 januari 2021 faciliteert de VJAA intervisie.

De VJAA beschikt over een netwerk van gecertificeerde intervisieleiders die enthousiast zijn om samen met jullie aan de slag te gaan. Uiteraard zorgen de intervisieleiders ervoor dat de intervisie in een vertrouwelijke omgeving plaatsvindt en de geheimhouding gewaarborgd wordt. Na afloop van iedere bijeenkomst ontvang je een bewijs van deelname zodat je ook 4 niet-juridische PO-punten binnenhaalt. Let op: de kosten van de intervisie worden niet door de VJAA vergoed. De deelnemers zullen dus (naar rato) een vergoeding betalen.

Aanmelden kan via het tabblad intervisie.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.