LabourLawLands 2019 was een daverend succes!

Op donderdag 21 november jl. vond hét arbeidsrecht congres van de eeuw plaats: LabourLawLands in DeFabrique Event Location in Utrecht. VJAA was mede-organisator van dit evenement. Een groot aantal VJAA leden was aanwezig en een aantal van hen hadden ook een bijdrage.

Tijdens LabourLawLands was de VJAA aanwezig met een stand. Deze stand werd onder andere bemand door de enthousiaste leden van de activiteitencommissie. Met name de flesjes water met het VJAA logo waren bijzonder populair bij het massaal toegestroomde publiek. Kim Hakvoort was namens de VJAA het stralende middelpunt tijdens de zinderende opening van LabourLawLands. Tijdens de TED Talks: The law mix show gaven Ilse Baijens (Bronsgeest Deur Advocaten) en Ruud Schepers (Kennedy Van der Laan) onder de bezielende leiding van oud-kantonrechter Sjef de Laat een TED talk. Beide gaven een inspirerende TED talk en kregen de handen van het aanwezige publiek op elkaar. Daarnaast gaven Dieuwertje Stolwijk en Ephraim Dekkers (Pels Rijcken) in het kader van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) een goed bezochte workshop over de integere ambtenaar. Ruud Schepers gaf samen met Ellen de Groot (kantonrechter Arnhem en plv. raadsheer Hof Amsterdam) ook nog een workshop over de ontslagvergoedingen onder de Wet arbeidsmarkt in Balans (Wab).

Kortom, het was een ontzettend geslaagd festival! Het bestuur bedankt alle leden voor hun inzet, deelname en aanwezigheid.

 

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.