Nieuwe bestuursleden gezocht

Kim Hakvoort (voorzitter) en Jill Reijnen (bestuurslid externe betrekkingen) hebben aangegeven plaats te willen maken voor twee nieuwe bestuursleden. Er zijn daarom twee vacatures ontstaan binnen het bestuur van dé landelijke arbeidsrecht vereniging voor jonge arbeidsrecht advocaten, waarbij Jeannet van Vleuten (secretaris) zal doorschuiven naar de functie van voorzitter.

Secretaris

Als secretaris vorm jij hét aanspreekpunt voor onze leden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ledenadministratie, de communicatie richting onze leden, bijvoorbeeld door middel van mailings, en het organiseren van vergaderingen. Samen met de andere bestuursleden vorm je het bestuur van de VJAA en zet je het beleid uit voor de vereniging.

Bestuurslid externe betrekkingen

Als bestuurslid externe betrekkingen ben je verantwoordelijk voor de communicatie richting derden. Dit ziet bijvoorbeeld op het bijhouden van de LinkedIn-pagina, de website (www.vjaa.nl) en het contact met andere verenigingen en/of partijen. Enig verstand van het bijhouden van een website en social media is een pré. Ook wordt ondersteuning geboden aan de activiteitencommissie bij de organisatie van activiteiten. Samen met de andere bestuursleden vorm je het bestuur van de VJAA en zet je het beleid uit voor de vereniging.

Kortom, wil jij het bestuur van de VJAA versterken?

Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voór 31 december 2019, een e-mail naar info@vjaa.nl met een korte motivering.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.