Nieuws

Bestuursfunctie vacant: Penningmeester

3 januari 2022

De Voorzitter van de VJAA, Jeannet van Vleuten, zal tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) afscheid nemen van het VJAA bestuur. Ruud Schepers (Penningmeester) zal tijdens de ALV als nieuwe Voorzitter worden voorgedragen. Dit betekent dat de positie van Penningmeester vacant is. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw, enthousiast, bestuurslid!

Andere nieuwsberichten
VU leergangen arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht: meld je nu aan!

Speciaal voor leden van de VJAA biedt de Vrije Universiteit Amsterdam een korting aan op de deelname aan de leergangen arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

30 december 2021

Programma webinar SER-advies Arbeidsmarkt ’21

Het programma voor het webinar SER-advies Arbeidsmarkt ’21 is bekend!

Op maandagavond 14 juni 2021 zullen prof. Evert Verhulp (SER/UVA), prof. Saskia Peters (RUG) en prof. Gerrard Boot (RUL) reflecteren op het ‘sociaal akkoord’. Niemand minder dan Marijke Roskam (o.a. dagvoorzitter rapport Commissie-Borstlap) zal de avond in goede banen leiden.

10 juni 2021

SER Advies Arbeidsmarkt | Webinar 14 juni 2021

Maandagavond 14 juni 2021 van 19:30 uur tot 20:45 uur vindt het webinar over het SER-advies Arbeidsmarkt ’21 plaats. Meld je snel aan!

2 juni 2021

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.