Nieuws

VJAA zoekt bestuursleden!

26 september 2023

Michelle Kind (Secretaris) en Joost Verlaan (Bestuurslid Externe Betrekkingen) zullen op 24 november 2023 tijdens de VJAAdag afscheid nemen. Daarom zijn er twee vacatures beschikbaar binnen het VJAA bestuur, te weten van Secretaris en Bestuurslid Externe Betrekkingen. Solliciteer snel, want de deadline is 1 oktober 2023.

Andere nieuwsberichten
VJAA levert bijdrage aan internetconsultatie Wet verbetering zekerheid flexibele arbeidskrachten

26 september 2023

VU leergangarbeidsrecht najaar 2023: meld je nu aan!

Speciaal voor leden van de VJAA biedt de Vrije Universiteit Amsterdam een korting aan op de deelname aan de leergangen arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

30 mei 2023

VAAA event: ‘interactie kantonrechters en advocatuur’ op 27 oktober 2022

Op 27 oktober 2022 organiseert de Vereniging voor Amsterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VAAA) het evenement ‘interactie kantonrechters en advocatuur’. Advocaten Inge de Laat (Rutgers & Posch) en Klaas Wiersma (Loyens&Loeff) zullen de kantonrechters Froukje Lourens en Caspar Inden (beiden Rechtbank Amsterdam) interviewen over allerlei praktische en juridische zaken rondom procederen bij de kantonrechter.

29 september 2022

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.