Nieuws

VAAA event: ‘interactie kantonrechters en advocatuur’ op 27 oktober 2022

29 september 2022

Op 27 oktober 2022 organiseert de Vereniging voor Amsterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VAAA) het evenement ‘interactie kantonrechters en advocatuur’. Advocaten Inge de Laat (Rutgers & Posch) en Klaas Wiersma (Loyens&Loeff) zullen de kantonrechters Froukje Lourens en Caspar Inden (beiden Rechtbank Amsterdam) interviewen over allerlei praktische en juridische zaken rondom procederen bij de kantonrechter.

Andere nieuwsberichten
VU leergangen arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht: meld je nu aan!

Speciaal voor leden van de VJAA biedt de Vrije Universiteit Amsterdam een korting aan op de deelname aan de leergangen arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

10 juli 2022

Bestuursfunctie vacant: Penningmeester

De Voorzitter van de VJAA, Jeannet van Vleuten, zal tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) afscheid nemen van het VJAA bestuur. Ruud Schepers (Penningmeester) zal tijdens de ALV als nieuwe Voorzitter worden voorgedragen. Dit betekent dat de positie van Penningmeester vacant is. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw, enthousiast, bestuurslid!

3 januari 2022

Programma webinar SER-advies Arbeidsmarkt ’21

Het programma voor het webinar SER-advies Arbeidsmarkt ’21 is bekend!

Op maandagavond 14 juni 2021 zullen prof. Evert Verhulp (SER/UVA), prof. Saskia Peters (RUG) en prof. Gerrard Boot (RUL) reflecteren op het ‘sociaal akkoord’. Niemand minder dan Marijke Roskam (o.a. dagvoorzitter rapport Commissie-Borstlap) zal de avond in goede banen leiden.

10 juni 2021

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.