Over ons

Arbeidsrecht is een specialistisch rechtsgebied. Er zijn dan ook verschillende verenigingen voor arbeidsrecht advocaten. Tot de oprichting in 2008 was er geen vereniging waar de jonge arbeidsrecht advocaat terecht kon. Dat is nu gelukkig anders!

Wij zijn de VJAA. Dé landelijke vereniging van en voor jonge arbeidsrecht advocaten. De VJAA brengt jonge arbeidsrecht advocaten met elkaar in contact voor netwerkvorming, uitwisseling van kennis, ervaringen en ideeën. In dit kader organiseert de VJAA jaarlijks verschillende lezingen en themamiddagen met sprekers op het hoogste niveau. De VJAA organiseert jaarlijks een 'out of the box' event, waar de traditionele gedachtegangen worden losgelaten en buiten de gebaande paden wordt getreden.

Via de VJAA Lokaal wordt aan leden de mogelijkheid geboden om vakinhoudelijk overleg te voeren en intervisiebijeenkomsten te organiseren met andere jonge arbeidsrecht advocaten die zich in dezelfde fase van hun ontwikkeling bevinden. Tijdens het jaarlijkse VJAA diner, de borrels na afloop van de lezingen en themamiddagen en binnen de VJAA Lokaal, wordt daarnaast ruimschoots de gelegenheid geboden om andere leden - en hun kantoren - beter te leren kennen.

Wij verwelkomen je graag als lid van de VJAA!

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert lezingen en themamiddagen waarbij verschillende sprekers hun visie op het arbeidsrecht geven. De lezingen worden gegeven door bevlogen sprekers op het hoogste niveau. Het zijn stuk voor stuk inspirerende lezingen.