Kroegcollege 2 juni a.s. en ALV

Op 2 juni 2022 zal in café Ebeling in Amsterdam een arbeidsrechtelijk kroegcollege worden gehouden. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen een aantal topsprekers jullie bijpraten over de actualiteiten op het gebied van het arbeidsrecht.

Daniël van Gerven (advocaat en counsel bij De Brauw Blackstone Westbroek) is gespecialiseerd in arbeidsrecht en employee benefits. Tijdens het kroegcollege zal hij de recente arbeidsrechtelijke rechtspraak met ons bespreken. Tijdens LabourLaw United sprak hij al eens voor de VJAA over de billijke vergoeding.

Peter Mauser (advocaat arbeidsrecht bij Pels Rijcken) en Berend-Bram Heinen (cassatieadvocaat bij Pels Rijcken) gaan in op de vraag hoe de lagere rechtspraak omgaat met het X/Gemeente Amsterdam arrest. Met andere woorden: speelt de bedoeling van partijen daadwerkelijk geen rol (meer) bij de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst?

Na afloop van het kroegcollege vindt aansluitend de algemene ledenvergadering plaats. Tijdens de ALV zal Jeannet van Vleuten aftreden als Voorzitter, Ruud Schepers worden voorgedragen als Voorzitter en Erik Steenis worden voorgedragen als Penningmeester. Daarnaast zal het verenigingsjaar 2021 worden besproken. De agenda en stukken worden voorafgaand aan de ALV nog toegestuurd.

Aanmelden

2 jun 2022 16:30 - 18:30

Café Ebeling

Overtoom 52, 1054 HK Amsterdam

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.