Intervisie

Wil jij samen met andere VJAA leden en onder leiding van een intervisieleider periodiek dilemma’s uit de dagelijkse werkpraktijk bespreken? Dat kan. Meld je nu aan voor de intervisie bijeenkomsten!

Met ingang van 1 maart 2020 zijn de nieuwe kwaliteitstoetsen ingevoerd. Dit houdt in dat alle advocaten vanaf die datum verplicht zijn minimaal acht uur per jaar deel te nemen aan een vorm van gestructureerde feedback. Intervisie is een van die mogelijkheden. Tijdens deze intervisiebijeenkomsten zal niet de juridische inhoud van dossiers centraal staan, maar worden juist vragen over de praktijkvoering, praktijkuitoefening en/of je eigen functioneren en besproken.

De VJAA beschikt over een netwerk van gecertificeerde intervisieleiders die enthousiast zijn om samen met jullie aan de slag te gaan. Uiteraard zorgen de intervisieleiders ervoor dat de intervisie in een vertrouwelijke omgeving plaatsvindt en de geheimhouding gewaarborgd wordt. Na afloop van iedere bijeenkomst ontvang je een bewijs van deelname zodat je ook 4 niet-juridische PO-punten binnenhaalt.

Kortom: dit is een mooie, unieke en laagdrempelige manier om jouw ervaringen en uitdagingen in de praktijk met andere jonge arbeidsrecht advocaten te delen.

Ben jij enthousiast geworden om vanaf 2021 deel te nemen aan intervisie en ben je al lid van de VJAA? Meld je dan snel aan door middel van onderstaand aanmeldformulier. Op basis van de aanmeldingen stelt de VJAA de intervisiegroepen samen. In overleg met de intervisiegroep zal een gecertificeerde intervisieleider worden benaderd.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.