VJAA Lokaal

Wil jij andere jonge arbeidsrecht advocaten (beter) leren kennen en tegelijkertijd kennis, ervaringen en idee├źn delen? Meld je dan nu aan voor de VJAA Lokaal!

Let op: alleen leden hebben toegang tot de VJAA Lokaal.

De VJAA staat bekend om haar lezingen, jaarlijkse themamiddagen en gezellige (afsluitende) borrels en etentjes. De jonge arbeidsrecht advocaten kunnen vanwege hun ervaringsjaren vaak (nog) niet aansluiten bij intervisiegroepen en niet ieder kantoor is in het bezit van een grote(re) arbeidsrechtssectie om wekelijks, dan wel maandelijks, uitgebreid vakinhoudelijk overleg te voeren. Op die behoefte speelt de VJAA in door middel van de VJAA Lokaal.

De VJAA faciliteert (twee)maandelijkse bijeenkomsten in jouw eigen arrondissement, waarbij jurisprudentie, literatuur, wijzigende regelgeving en intervisie elkaar afwisselen. Het idee is dat de lokale groepen autonoom zijn en zelf bepalen of er meer aandacht aan intervisie dan wel aan jurisprudentie, literatuur of wijzigende regelgeving wordt besteed. De groepen plannen hun bijeenkomsten zelf in. Deze vinden veelal roterend plaats op de verschillende kantoren waar de groepsgenoten werkzaam zijn.

De VJAA Lokaalgroep biedt niet alleen een inhoudelijke verdieping, maar maakt het voor de jonge arbeidsrecht advocaten ook mogelijk om (nader) met elkaar kennis te maken. Een ideale gelegenheid dus om kennis, kunde en gezelligheid te combineren!

Om deel te kunnen nemen aan VJAA Lokaal dien je lid te zijn van de VJAA.

Ben je al lid van de VJAA en heb je interesse in VJAA Lokaal? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier aan. We verwelkomen je graag als VJAA Lokaal lid!

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.