Vacature Penningmeester

De Voorzitter van de VJAA, Jeannet van Vleuten, zal tijdens de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) afscheid nemen van het VJAA bestuur. Ruud Schepers (Penningmeester) zal tijdens de ALV als nieuwe Voorzitter worden voorgedragen. Dit betekent dat de positie van Penningmeester vacant is. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuw, enthousiast, bestuurslid!

Als Penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging, waaronder het beheer van de kas, de facturering en het opstellen van de balans en de winst- en verliesrekening. Kennis van Excel is een pré. Je werkt nauw samen met de Kascommissie. Daarnaast ben je natuurlijk volwaardig lid van het VJAA bestuur. Samen met de andere bestuursleden vorm je het bestuur van de VJAA en ben je verantwoordelijk voor het beleid van de vereniging.

Kortom, dit is je kans om lid te worden van het VJAA bestuur. Lijkt het jou leuk om deze functie te bekleden?

Stuur dan uiterlijk 21 januari 2022 een e-mail (incl. motivatie) naar info@vjaa.nl. Mocht je vragen hebben over de functie, dan horen wij het natuurlijk ook graag.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.