Inspiratiesessie Herre Zonderland

Op 13 januari 2022 organiseert de VJAA een inspiratiesessie ‘Energie en Presenteren’. Doel van de sessie is inspireren, bewustwording creëren en het prikkelen van de deelnemers rondom het thema vitaliteit en energiemanagement. Na een prikkelende start gaan de deelnemers aan de slag met hun eigen inzichten in break-out rondes.

Deze inspiratiesessie wordt geleid door Herre Zonderland. Herre heeft net zoals zijn jongere broer Epke Zonderland op hoog niveau geturnd en was één van Nederlands grootste talenten. Momenteel is Herre een ervaren trainer, spreker, en adviseur op het gebied van energiemanagement. Bij de inspiratiesessie gebruikt Herre zijn ervaring in zowel de topsport als het bedrijfsleven. Wat kunnen we leren van de topsporter? Hoe (mentaal en fysiek) fit ben jij eigenlijk? Wat kun je zoal doen om elke dag optimaal te presteren? Hoe zet jij voeding in? Hoe ga je met druk en presteren om? Dit zijn vragen die tijdens de sessie aan bod komen. De presenteerstijl van Herre is luchtig met een vleugje humor, maar met een heldere en inhoudelijke boodschap (kijk op https://www.herrezonderland.com/ voor een impressie en hier voor een voorproefje).

Aanmelden inspiratiesessie

13 jan 2022 16:00 - 18:00

Online

n.n.b.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.