VU leergang arbeidsrecht najaar 2024

Speciaal voor leden van de VJAA biedt de Vrije Universiteit Amsterdam een korting aan op deelname aan de leergang Arbeidsrecht.

Leergang Arbeidsrecht
start 3 oktober 2024

De leergang Arbeidsrecht is voor advocaten die zich willen verdiepen in dit dynamische rechtsgebied waarin veel activiteit is in wetgeving en rechtspraak, ook van de Hoge Raad.

In deze leergang bespreken de docenten het gehele terrein van het arbeidsrecht zoals de arbeidsovereenkomst, ziekte en arbeidsongeschiktheid zoals loondoorbetalingsverplichting, ziektewet en wet WIA, ontslag- en werkloosheidswet. En daarnaast worden allerlei vraagstukken als vakantie en verlof, privacy en AVG, discriminatie, grensoverschrijdend gedrag, werkgeversaansprakelijkheid, medezegenschaps- en CAO recht behandeld.

De colleges zijn interactief en bestaan uit casusbesprekingen met eigen ingebrachte casus, werkgroepen en slidepodcasts. In deze leergang is het de bedoeling dat u met en van elkaar leert.

De verschillende docenten die in de leergang de colleges verzorgen hebben een duidelijke basis in de wetenschap en in de praktijk (raadsheer, rechter, voorzitter geschillencommissie, advocaat).

Kortom het is een waardevolle leergang die u meeneemt in de verschillende kernleerstukken van het arbeidsrecht, gebracht door een docententeam met kennis van zaken. Aan het eind van de leergang bent u voldoende toegerust om de belangrijkste vraagstukken die u op dit terrein in de praktijk tegenkomt aan te pakken.

Speciaal voor leden van de VJAA biedt de Vrije Universiteit Amsterdam een korting aan op deelname aan de leergang Arbeidsrecht.

Start: 3 oktober 2024, VU Amsterdam.
Cursusleiders: prof. mr. Willemijn Roozendaal en prof. mr. Willem Bouwens
Opleidingspunten: NOvA 42 PO, RvR erkend als basisopleiding
Prijs: VJAA leden ontvangen een korting van €240,- en betalen slechts €4.155,-

Meer informatie over de leergang en het inschrijfformulier vindt u op deze site van de leergang Arbeidsrecht VU

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.