Vacatures VJAA bestuur

Michelle Kind (Secretaris) en Joost Verlaan (Bestuurslid Externe Betrekkingen) zullen op 24 november 2023 tijdens de VJAAdag afscheid nemen. Daarom zijn er twee vacatures beschikbaar binnen het VJAA bestuur, te weten van Secretaris en Bestuurslid Externe Betrekkingen. Solliciteer snel via info@vjaa.nl, want de deadline is 1 oktober 2023.

Vacature Secretaris

Als Secretaris vorm jij hét aanspreekpunt voor onze leden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ledenadministratie, de communicatie richting onze leden, bijvoorbeeld door middel van mailings, het organiseren van vergaderingen, het notuleren en het bijhouden van de actielijst etc. Samen met de andere bestuursleden vorm je het bestuur van de VJAA en zet je het beleid uit voor de vereniging.

Vacature Bestuurslid Externe Betrekkingen

Als Bestuurslid Externe Betrekkingen ben je, samen met de activiteitencommissie, verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor andere verenigingen en sponsoren, het bijhouden van de LinkedIn pagina en de website. Samen met de andere bestuursleden vorm je het bestuur van de VJAA en zet je het beleid uit voor de vereniging.

Heb jij interesse in een van de vacatures?

Stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 oktober 2023, een e-mail naar info@vjaa.nl met een korte motivering. Heb je nog vragen over de vacatures? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.