Op donderdagavond 15 oktober 2020 vond van 18:30 – 20:30 uur het Webinar reorganisaties plaats. Met een record aantal aanmeldingen en kijkers was het webinar een groot succes.

Omdat de themamiddag (helaas) geen doorgang kon vinden vanwege de COVID-19 maatregelen, organiseerde de VJAA op donderdag 15 oktober een webinar over het thema reorganisaties. Er waren diverse topsprekers aanwezig om het thema, vanuit verschillende invalshoeken en disciplines, te belichten.

– De heer Alfons Kouwenhoven (UWV) gaf een presentatie over de UWV Uitvoeringsregels, en meer in het bijzonder de stoelendans en de herplaatsingsverplichting;
– Anita Van Empel (ABN Amro) deelde haar ervaringen met de cao-ontslagcommissie van ABN Amro;
– Marian van Eck (Liber Dock) nam ons mee in de totstandkoming en uitleg van de Wet Melding Collectief Ontslag (WMCO);
– Albert Meeuwissen (De Unie) presenteerde zijn ervaringen over hoe een WMCO melding wordt ontvangen bij de vakbonden en hoe een sociaal plan tot stand komt.

Het webinar stond onder leiding van bestuurslid Ruud Schepers (Kennedy Van der Laan).

Langs deze weg willen wij alle sprekers nogmaals bedanken voor hun presentatie.

Hieronder nog een aantal foto’s van het webinar.

Kamer vol met stoelen

Word lid van VJAA!

De VJAA organiseert allerlei activiteiten. Ieder jaar staan er in ieder geval twee lezingen, themamiddagen en een out-of-the-box evenement op de agenda. Verder worden er regelmatig borrels en netwerkactiviteiten georganiseerd.